Links


Thuisstudie - Wijss.com   - Details
Wijss.com biedt de mogelijkheid om thuis te studeren en ook om klassikaal een opleiding te volgen in Nederland en België.

Opleiding Binnenhuisarchitect   - Details
Op deze site valt alles te vinden over de Opleiding Binnenhuisarchitect. Van een thuisstudie en cursus, tot een HBO en MBO opleiding. Tevens geef ik op mijn blog handige tips, die je als binnenhuisarchitect in de praktijk vaak zult tegenkomen.

Thuisstudie   - Details
Misschien heb je een baan en kan je daarom niet naar school. Al eens aan een thuisstudie gedacht? Op deze website vind je daar informatie over.

Secretaresse opleiding volgen?   - Details
Goede secretaresses zijn zeer geliefd in het bedrijfsleven. Door het volgen van de secretaresse opleiding kan je na het halen van het diploma direct starten in dit vakgebied met zeer goede carrière mogelijkheden. Op de website van Secretaresse Opleiding kan je een hoop handige informatie vinden over de verschillende manieren om secretaresse te worden via bijvoorbeeld een opleiding.

Management Opleiding   - Details
Veel mensen zouden graag een succesvol manager willen worden in een grote onderneming. Om dit te bereiken zal je eerst een goede management opleiding in het hoger onderwijs moeten volgen. Vaak zijn dit hbo of universitaire opleidingen die je klaarstomen om na de studie als een goede manager aan de slag te gaan. Op deze website kun je meer lezen over welke management opleidingen er zoal zijn en tips over hoe je een goede manager kan worden.

Aantal links: 5