Premium Links


brapa.com   - Details

Brapa.com levert vele onderdelen voor mobiele telefonie met laagste prijsgarantie.


Links


iPad 5   - Details
Alle informatie, prijzen en specificaties van de iPad 5 en de iPad mini 2 vindt u hier. Houdt deze site in de gaten voor de nieuwste iPad updates!

iPhone   - Details
De nieuwste iPhone spullen, websites en meer!

iPhone overzicht   - Details
alles over de iPhone

Iphone verzekeren   - Details
Een iphone verzekeren kan erg duur zijn. Wij hebben echter een goedkopere oplossing gevonden met ongeveer dezelfde dekking en vaak zelfs nog een betere dekking! Bespaar geld en sluit een iphone verzekering af.

Telefoonnummer Opzoeken   - Details
Met telefoonnummer opzoeken vind je eenvoudig en snel alle Nederlandse bedrijven en personen op jouw PC, tablet of de mobiele telefoon.

Gsm abonnementen vergelijken   - Details
Vergelijk gsm abonnementen! Vergelijk herlaadkaarten/sim-only!

telefoondienst   - Details
SecretariA telefoondienst neemt al bijna 20 jaar de telefoon aan voor een groot aantal bedrijven in heel Nederland. Dat doen we graag en goed en dat kun je horen in elk gesprek.

Gratis simkaart met beltegoed   - Details
De mogelijkheid om een gratis simkaart te krijgen is niet bij alle providers mogelijk. Soms kost de simkaart wel geld, maar staat er uiteindelijk wel meer beltegoed op de simkaart die u koopt als dat u voor de simkaart heeft moeten betalen.

Sim only prepaid   - Details
Informatie over de diverse providers die sim only prepaid aanbieden, inclusief beltarieven en kosten voor de simkaart.

Tritel   - Details
Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologie├źn zoals VoIP (Voice-over-IP). Tritel richt zich op het MKB segment met bedrijven tot 500 werkplekken. Klanten krijgen een dedicated projectmanager toegewezen zodat er met korte communicatielijnen kan worden gewerkt.

Wereldnummers DID nummers   - Details
Virtuele telefoonnummers (ook wel DID nummers of voip-in nummers) uit 68 landen en honderden steden. Doorschakelen naar vaste of mobiele telefoon wereldwijd. Vaste nummers meeste landen 2 cent/minuut, mobiele nummers 6 cent/minuut. Verenigde Staten, Canada China, Thailand etc. mobiel ook 2 cent/minuut. of naar Google Talk, Voip/sip, IAX, H323 of voorgeprogrammeerde voipprovider (gratis).

iPhone abonnement   - Details
Het zoeken naar een geschikt abonnement met een iPhone kan soms wat lastig zijn. Wij proberen je via deze site met behulp van informatie en overzichten van te helpen het juiste iphone abonnement te kiezen wat precies bij jouw past.

Leuke apps   - Details
Op deze blog worden de nieuwste en populairste mobiele apps besproken.

Tablet abonnementen   - Details
De tablet wordt steeds populairder. Om optimaal gebruik te kunnen maken van je tablet is internet een must. Op deze site kan je alles vinden over hoe en waar je een voordelig tablet abonnement kan afsluiten. We hebben zowel de sim-only abonnementen voor de tablet op een rijtje gezet, maar ook abonnementen waar een tablet bij zit.

voip centrale   - Details
Wij zouden graag een link willen plaatsen op uw website.

Aantal links: 96