Categorieën


Begeleiding  (5)

Hoger onderwijs  (5)

Middelbaar onderwijs  (8)

Rijscholen  (15)

Speciaal onderwijs  (2)

Studenten  (10)

Links


workforce management opleiding   - Details
workforce management opleiding

Eworks   - Details
E-learning via Eworks

Lasinstituut   - Details
Nil.nl is een lasinstituut. Klik op de link voor meer informatie.

training hospitality   - Details
Met de training hospitality probeert Kajola de juiste hulpmiddelen voor u te creëren om de resultaten te bereiken die u op de weg van succes zet.

Cursus Grieks   - Details
Er zijn redenen genoeg om een cursus Grieks te beginnen. Gelukkig is dat niet zo moeilijk. Je kunt veel verschillende cursussen vinden waarmee jij je binnen de kortste keren kunt uitdrukken in het Grieks.

Uwgitaarlesonline.nl   - Details
Online gitaarlessen vergelijkingswebsite en informatie database voor gitaristen.

HTC-Opleidingen   - Details
Als opleidingsinstituut is ons hoofddoel het kwalitatief opleiden van medewerkers die dagelijks of incidenteel werken met mobiele gemotoriseerde arbeidsmiddelen waar deskundigheid voor nodig is. Er vallen simpelweg te veel slachtoffers die voorkomen kunnen worden door bijvoorbeeld een heftruck opleiding te volgen, en op een correcte, verantwoordelijke manier de machines te bedienen. Deze zekerheid biedt het heftruckcertificaat of het reachtruckcertificaat.

Leeronlinepiano.nl   - Details
Leeronlinepiano.nl is een informatieve website over het piano leren spelen. Je pianospel nog beter maken? Probeer dan eens een online piano cursus of vraag ons om advies.

Tafels Leren   - Details
Tafels oefenen is nog nooit zo leuk geweest! Onze website staat vol met spelletjes waarin je spelenderwijs deze tafels kunt oefenen.

Bijbaan   - Details
De beste stage, bijbaan, vakantiewerk, stageplaatsen, starterfuncties voor studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau in geheel Nederland

Engels leren   - Details
Engels leren was nog nooit zo makkelijk. Engels leren kan nu erg goedkoop en snel. Bezoek onze website voor meer informatie.

Loopbaanadvies   - Details
Je kiest voor loopbaanadvies als je wilt weten wat voor jou de juiste functie is. Met je loopbaanadviseur ga je op zoek naar de beste stap in je carrière.

Vertalen   - Details
Vertalen

Excel cursus   - Details
Vind hier de perfecte Excel cursus voor u!

Rijschool   - Details
Vind snel en eenvoudig een rijschool bij u in de buurt!

Aantal links: 16